Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een zakelijke dienstverlener ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Business Controller.

Verwachte opdrachtduur: Uitdagend project van minimaal 6 maanden.

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Deze snelgroeiende organisatie is een vaste waarde geworden in de zakelijke wereld en streven ernaar om deze groei te blijven bewerkstelligen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de werkzaamheden zelf in te richten.

Profiel van de opdracht: Je gaat onderdeel uitmaken van een goed georganiseerd financieel team. Daarbij werk je nauw samen met de aanwezige controllers om samen tot de bouw en implementatie van de processen te komen en deze te verbeteren. Daarnaast ben je een proactieve sparring partner voor de directie en de andere afdelingen binnen de organisatie.

Profiel van de manager: - Minimaal 4 jaar relevante ervaring als Business Controller in de IT; - Je bent vloeiend in de Nederlandse taal zo wel sprekend als schrijvend; - Recente ervaring met SAP is een must; - Afgeronde WO-Diploma.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)