Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: Interim Manager Supply Chain

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, uren p/w in overleg.

Plaats/regio: Gelderland

Profiel van het bedrijf: Productiebedrijf met meerdere vestigingen.

Profiel van de opdracht: Interim manager supply chain die een verbeterslag gaat doorvoeren waardoor de efficieny verhoogd zal worden en de kosten voor transport verlaagd worden. Een voorbeeld van een verbeterslag is het analyseren van meerdere goederenstromen, verbetervoorstellen doen en deze implementeren waardoor een hogere bezettingsgraad zal ontstaan. Tevens dien je de synergie te verbeteren tussen de verschillende vestigingen.

Profiel van de manager: Je bent een pragmatische peoplemanager en beschikt over meerdere jaren ervaring als leidinggevende binnen de logistiek, bij voorkeur binnen een productiebedrijf. Daarnaast heb je ervaring met de optimalisatie van het transport. Ervaring met warehouse-management is een pré.

Opmerkingen: Uurtarief afhankelijk van kennis en ervaring. De opdrachtgever heeft aangegeven dat het uurtarief meeweegt in de beslissing.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)