Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht Interim Senior Financial Controller mét ervaring m.b.t. subsidiecontrole.

Verwachte opdrachtduur: 6 - 8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Grote internationale speler in de food.

Profiel van de opdracht: # Opstellen van de eindverantwoording 2017 van een complexe Europese GMO-verantwoording ten behoeve van een audit door een externe accountant. Doorlooptijd: 5 maanden. # Na afloop van de subsidiecontrole zoeken we voor 3 maanden assistentie bij het uitvoeren van overige GMO-gerelateerde taken. Vervolgens kan de eindverantwoording 2018 worden opgesteld van de GMO-opgave (dit onder voorbehoud van toestemming door RVO ).

Profiel van de manager: # WO- (voorkeur) /HBO opleiding Bedrijfseconomie/Accountancy; # min. 5 jaar werkervaring op het gebied van (interim)controlling; # ervaring met SAP is een vereiste; # ervaring met (Europese) subsidies is een pré; ervaring met GMO subsidie is een plus; # goede analytische en communicatieve vaardigheden; # zelfstandig kan werken en stemt goed af; # pragmatische instelling en teamspeler ervaren met stakeholdermanagement; # proactieve houding, anticipeert deadlines; # goede beheersing NL/ENG

Opmerkingen: Inkooptarief is € 75,00 - € 80,00 p.u. + reiskosten € 0,18.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)