Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een zorg instelling in regio Den Bosch ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Financial Controller.

Verwachte opdrachtduur: Uitdagend project van minimaal 12 maanden met kans op verlenging.

Plaats/regio: Regio Den Bosch

Profiel van het bedrijf: Deze zorginstelling heeft als doel dat de patiënten zo lang mogelijk een goed en gelukkig leven kunnen blijven leiden. Door de verschillende soorten zorg die ze bieden is het zorgaanbod erg uitgebreid en divers, en zijn ze een echte expert in hun markt.

Profiel van de opdracht: Op dit moment zijn ze op zoek naar een Freelance Financial Controller die de afdeling management control komt ondersteunen. Je zal je voornamelijk bezig gaan houden met het voorbereiden en controleren van vele werkzaamheden. Zo zal je bijvoorbeeld voor zowel de maandafsluitingen als de jaarrekeningen voorbereidend en controlerend werk gaan doen. Denk hierbij aan het controleren van cijfers en het grootboek, het voorbereiden van de balans winst/verlies en de bewaking van de omzet.

Profiel van de manager: - Minimaal 2 jaar ervaring als Freelance Financial Controller; - Ervaring in de zorg is een pré; - Ervaring met CPM4Care is een pré; - Zeer bedreven met Excel.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)