Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zoeken een ervaren interim informatie analist

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden als start, uitloop tot > jaar

Plaats/regio: Midden Nederland

Profiel van het bedrijf: Wereldspeler! Grote naam, productie locaties over de hele wereld. Centrale diensten in Nederland. Familiebedrijf, snel groeiend en financieel sterk en gezond.

Profiel van de opdracht: Je voelt je al een vis in het water tussen de Business en IT. Hierdoor ben je in staat snel de informatiestromen van de bedrijfsprocessen in kaart te brengen. Deze informatiestromen leg je vast in een duidelijk proces beheert dat proces ook. Via objectmodellering weet je de juiste vraagstukken boven water te krijgen en verwerkt je deze tot een duidelijke set aan requirements. Met je kennis en ervaring weet je dit om te zetten naar adviezen voor de organisatie.

Profiel van de manager: Aantoonbare ervaring in een productie omgeving en/of logistieke sector Afgeronde HBO of WO opleiding Het uitvoeren van informatie analyse en gegevensmodellering hebben geen geheimen meer voor je. Je hebt ervaring met databases, ontwikkelmethodieken en -technologieën. Je hebt aantoonbare ervaring met ERP en/of CRM. Natuurlijk ben je bekend met Agile/Scrum en/of BiSL en heb je een IREB certificering. Af en toe reizen hoort bij je baan.

Opmerkingen: Tarief is max 85 euro all-in! Dit vanwege lange duur!

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)