Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Tijdelijk/Interim Programmamanager HR

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-6-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Den Bosch

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor een HR-programma met enkele projecten zoekt men een ervaren programmamanager, verantwoordelijk voor aansturing en realisatie en tevens gesprekspartner directie en management.

Profiel van de opdracht: Programma betreft o.a. opgave gestuurd matchen, flexibilisering van de personeelsinzet en strategische personeelsplanning. Je geeft op een natuurlijke manier inhoudelijk leiding aan de collega´s binnen het programma. Hierbij coach en begeleid je de opdrachtnemers als onderdeel van de beweging richting een nieuwe organisatiestructuur. Op strategisch niveau ben je sparringpartner van de directie en het management. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de P&C cyclus.

Profiel van de manager: HBO/WO-opleiding op het vakgebied. Opleiding op gebied van coaching. Ruime leidinggevende ervaring als coach, projectleider en als manager HR bij een overheidsorganisatie van >500 medewerkers. Inzicht in en ervaring met bestuurlijke en ambtelijke besluitvormingsprocessen. Conceptueel en analytisch sterk, in staat om boven de materie uit te stijgen.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk je (Nederlandstalige) CV, tarief en korte toelichting/motivatie. Je kunt op deze positie reageren tot en met 24 mei 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)