Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: Interim Financieel Adviseur

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 17-6-2019, einddatum 16-6-2021, geen optie tot verlenging, 36-40 uur per week

Plaats/regio: Regio Den Bosch

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. De financieel adviseur adviseert en ondersteunt het lijnmanagement bij de uitvoering en implementatie van P&C instrumenten en vraagstukken en processen.

Profiel van de opdracht: Je bewaakt en bevordert dan ook de samenhang met betrekking tot de toepassing van instrumenten op meerdere financiële gebieden. Je ontwikkelt daarnaast beleid en beheersinstrumenten. Je toetst voorstellen op rechtmatigheid en doelmatigheid en verstrekt hierover financiële informatie. Je hebt ervaring met gemeentelijke en provinciale opdrachtverstrekking en verantwoording op het gebied van VTH-taken.

Profiel van de manager: HBO in de richting SPD of Finance and Control. Je hebt > 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen lokale overheden. Ervaring bij een omgevingsdienst is een harde eis. Je gebruikt je overtuigingskracht om voor deze plannen en ideeën draagvlak te creëren. Politiek bestuurlijk sensitief. Hands-on mentaliteit, affiniteit met IT. Stressbestendig en resultaatgericht. Kennis/ervaring met Key2Finance en Exact. Expertise op gebied van het BBV.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk je (Nederlandstalige) CV, tarief en korte toelichting/motivatie. Je kunt op deze positie reageren tot en met 2 juni 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)