Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Tijdelijk/Interim Senior Financieel Adviseur

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 17-6-2019, einddatum 16-6-2021, geen optie tot verlenging, 40 uur per week

Plaats/regio: Regio Den Bosch

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Je adviseert bestuur, directie en management over het strategisch financieel beleid en adviseert het primair proces wanneer het gaat over de financiële consequenties van voorstellen.

Profiel van de opdracht: Je bewaakt en implementeert nieuwe beleidsontwikkelingen op het gebied van financieel management. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de jaarlijkse P&C cyclus en je coördineert de op te stellen P&C instrumenten. Je bent procesbewaker van de administratieve organisatie en de interne controle.

Profiel van de manager: Minimaal relevante HBO-opleiding. Minimaal 10 jaar ervaring binnen de overheid en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een omgevingsdienst (harde eis). Kennis van het BBV en gemeentewet. Kennis/ervaring met Key2Finance. Je hebt ervaring met gemeentelijke en provinciale opdrachtverstrekking en verantwoording op het gebied van VTH.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk je (Nederlandstalige) CV, tarief en korte toelichting/motivatie. Je kunt op deze positie reageren tot en met 3 juni 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)