button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Gezocht: Interim Juridisch Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-5-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 1 x 12 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Men zoekt tijdelijke extra ondersteuning van de juridisch adviseurs, met name op handhaving BRIKS.
Profiel van de opdracht: Juridisch adviseur in handhavingszaken BRIKS. Zienswijzen beoordelen, het beoordelen van bezwaarschriften en het bijwonen van hoorzittingen, beoordelen van beroepschriften en bijwonen zittingen BRIKS taken. Bijhouden van jurisprudentie ter onderbouwing van adviezen
Profiel van de manager: HBO Bestuursacademie/Rechten. Kennis van omgevingsrecht, bestuurs(proces)recht en Wabo-wetgeving. 1 tot 3 jaar ervaring in juridische advisering op het gevraagde terrein. Bij voorkeur ervaring binnen de regio Gelderland.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 26 april 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid