button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Voor een onze opdrachtgevers zijn wij met spoed op zoek naar een zeer ervaren en kundige Freelance/Interim Senior Financial Controller.
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Omgeving Schoonhoven
Profiel van het bedrijf: Het betreft een productieorganisatie, welke zich richt op entertainment. Zij maken onder andere animatievideo’s, “emoticons” en videoboodschappen met een maatschappelijk belang. Creativiteit en innovatie zijn kenmerkend voor de organisatie.
Profiel van de opdracht: Binnen deze functie zal je o.a. verantwoordelijk zijn voor de totstandkoming van de statutaire jaarrekening, maand- en kwartaalafsluitingen, het opstellen van begrotingen, het opstellen financiële rapportages en prognoses en het vertalen van financieel beleid in bedrijfsvoering processen. Tevens zal je fungeren als steunpilaar en aanspreekpunt van de externe accountant.
Profiel van de manager: Eisen - Minimaal 5 jaar recente werkervaring als Financial Controller; - Werkzaam geweest voor grote organisaties is een pré; - Veel ervaring met het opstellen van complexe jaarrekeningen; - Ervaring met auditing is een pré; - Goede kennis van SAP/Exact Globe; - Analytisch zéér sterk; - Communicatief- en sociaalvaardig.
Opmerkingen: Aanbod - Project van 8 maanden; - Grote kans op verlenging; - Starten vanaf 1 mei; - Zeer goed uurtarief; - Vervullen van een zware rol; - Dynamische functie; - Informele werksfeer. Lijkt dit project je interessant? Plaats dan een reactie voorzien van CV.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid