button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Tijdelijke opdracht: Interim Scrum Master
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 6-5-2019, einddatum 30-9-2019, optie tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie. Voor een nieuw project met het doel om de digitale werkplek verder te ontwikkelen, urgente problemen op te lossen en een nieuwe manier van werken te introduceren, zoekt men een ervaren Scrum Master.
Profiel van de opdracht: We zijn op zoek naar een scrum master die met een frisse blik naar onze werkwijze en processen kijkt. Iemand die ons als team helpt om een volgende stap te doen; Hij of zij vervult in de operatie de rol van scrum master voor meerdere scrum teams. Dit is een faciliterende rol met een focus op proces, organisatie en coaching. Faciliteren meetings, monitoren voortgang, samenwerken met teams, product owners, programmamanager en management.
Profiel van de manager: HBO+ werk- en denkniveau. Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare omgeving. Minimaal 1 jaar ervaring als Scrum master. Scrummaster gecertificeerd. Minimaal Lean Green Belt.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 20 april 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid