button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Juridisch Adviseur Publiekrecht
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 3-6-2019, einddatum, 31-12-2019, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een juridisch adviseur publiekrecht, die de taken van planjurist op zich neemt. Betreft vervanging van een collega die zicht tijdelijk bezig houdt met de mplementatie van de omgevingswet.
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor alle ruimtelijke procedures (bestemmingsplannen, wijzigingsplannen, ontheffingen, etc.) zowel in het stedelijk gebied als in het buitengebied. Beoordelen aanvragen initiatiefnemers en met hen bespreken van vervolgstappen. Begeleiden ruimtelijke procedures, sturen op proces en planning en zorgdragen voor integrale afweging van alle aspecten. Opstellen beleidsmatige adviezen. Adviseren college en raad bij hun besluitvorming. Vertegenwoordigen gemeente bij RvS en Rechtbank.
Profiel van de manager: WO Rechten. Vakkennis op het gebied van Wro, Wabo en Awb. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan op het brede terrein van juridisch adviseur publiekrecht, beoordeling plan MER-plicht en is bekend met ruimtelijke procedures (bestemmingsplannen, wijzigingsplannen, ontheffingen, etc.).
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 4 mei 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid