button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Tijdelijk/Interim Strateeg Economisch Beleid
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-6-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie, op zoek naar een economisch strateeg die kennis heeft van de regionale economie en van relevante economische ontwikkelingen. Je investeert in een kwalitatief en strategisch klimaat en netwerk, in- en extern.
Profiel van de opdracht: Je ziet het als een uitdaging om op vernieuwende wijze onze economie een boost te geven. Jij kunt samenwerken met zowel ondernemers, onderwijsinstellingen als andere overheden. En je zorgt voor het vormgeven van de toekomst van de regio als een innovatieve topregio met een gezonde arbeidsmarkt. Als strategisch adviseur sla je bruggen tussen de diverse opgaven waarvoor wij aan de lat staan vanuit regionaal economisch perspectief, waardoor deze naar een hoger niveau worden getild.
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau. Kennis van de regio en het regionaal economisch beleid. Kennis van de overheidsrol in economische processen, in een regionale of nationale context. >5 jaar ervaring in het politiek bestuurlijk werkveld. >3 jaar ervaring met de brede rol van strateeg op het gebied van economisch beleid. Affiniteit met digitale systemen zoals MyCorsa en aanvullend SAP, Xential en Ibabs alsmede aantoonbare ervaring met het schrijven van documenten voor een politiek besluitvormingsproces.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 28 april 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid