button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Projectleider Wonen en Energietransitie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een tijdelijk senior adviseur en projectleider op het raakvlak tussen wonen/gebouwde omgeving en de energietransitie.
Profiel van de opdracht: Doorvertalen doelstellingen naar concrete (beleids)maatregelen en afspraken daarover, bijvoorbeeld energiedoelstellingen in prestatie-afspraken met corporaties en met particuliere verhuurders en eigenaar-bewoners. Cruciaal is ook signaleren en adresseren van benodigde randvoorwaarden en belemmeringen op rijksniveau, o.a. via lobby-inbreng. Concreet gaat het over: woningen aardgasvrij maken, realiseren van energiedoelstellingen, formuleren van beleid, signaleren belemmeringen en omgevingswet.
Profiel van de manager: Afgeronde universitaire opleiding in een relevante studierichting. 5-10 jaar werkervaring op verschillende werkplekken die relevant zijn voor genoemde werkzaamheden. Netwerk actief beschikbaar en inhoudelijk op de hoogte. Omgevingsbewust, stevige persoonlijkheid, adviesvaardig, enthousiast en flexibel.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 27 april 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid