button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Senior Privacy Officer
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 6-5-2019, duur 1 jaar, optie tot verlenging 1 jaar, 24-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de domeinen interne dienstverlening, stadsdelen en stadsbeheer zoekt met een senior privacy officer die o.a. het privacy-bewustzijn versterkt.
Profiel van de opdracht: Zorgen voor naleving privacy wet- en regelgeving door zelf taken uit te voeren of ervoor te zorgen dat deze worden uitgevoerd. Ongevraagd en gevraagd adviseren over privacyaangelegenheden en -risico\'s. Beantwoorden van vragen van collega\'s. Toetsen verwerking van persoonsgegevens. Toetsen contracten en convenanten op gebied van privacywetgeving. Beoordelen en (laten) opstellen Verkorte Risico Analyses (VRA), Diepgaande Privacy Impact Analyses (DPIA), Privacyreglementen en Privacyprotocollen.
Profiel van de manager: WO opleiding Nederlands Recht. Gedegen kennis van wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens (in het bijzonder de AVG en in mindere mate de Wbp om het gehele werkterrein te kunnen overzien. Minimaal 1 jaar recente werkervaring als privacy officer binnen een grotere overheidsorganisatie. Ervaring in adviesvoering waarbij praktisch interpreteren van wetgeving is aangeleerd. Kennis van informatiebeveiliging.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 26 april 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid