button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Projectleider privaatrechtelijke overeenkomsten
Verwachte opdrachtduur: Startdatum mei 2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging n.n.b., 12 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Ter verdere professionalisering van de gehanteerde privaatrechtelijke overeenkomsten zoekt men binnen het Ruimtelijk Domein een senior projectleider.
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor totstandkoming van modelovereenkomsten (zoals overeenkomsten gerelateerd aan kostenverhaal en faciliterend grondbeleid, levering in eigendom, uitgifte in erfpacht enzovoort). Inventariseren welke overeenkomsten worden gebruikt, opstellen nieuwe versie. Je werkt nauw samen met vastgoedadviseurs en vastgoedjuristen.
Profiel van de manager: Afgeronde universitaire juridische opleiding en/of minimaal 10 jaar werkervaring op universitair niveau gericht op kennis van de vakgebieden vastgoedontwikkeling, privaatrechtelijke overeenkomsten en grondzaken. Je hebt bij voorkeur ervaring in een gemeentelijke organisatie, evenals eerdere opdrachten voor publieke en private (vastgoed)partijen in de regio en ervaring met het opstellen van (modellen voor) privaatrechtelijke overeenkomsten op het gebied van vastgoedontwikkeling.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 21 april 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid