button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Senior Inkoopadviseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-5-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Vanwege een piek in de werkzaamheden is de inkoopafdeling op zoek naar een zelfstartende senior inkoopadviseur die zich met name bezig zal houden met de inkoop van HR-diensten.
Profiel van de opdracht: Uitvoeren van inkoopprojecten, met name Europese Aanbestedingen binnen de categorie HR diensten en aanpalende terreinen. Werkt hierin in samen met contract- en leveranciersmanager, opdrachtgever en materiedeskundigen uit de business. Het betreffen projecten voor 1, meerdere of alle onderdelen van de organisatie.
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar aantoonbare inkoopervaring HR diensten. Ervaring in een complexe en politiek gestuurde organisatie. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met Europees Aanbesteden. Heeft in de afgelopen 3 jaar meerdere Europese Aanbestedingen zelfstandig en succesvol uitgevoerd. Ervaring met complexe besluitvormingsprocessen. Specifieke kennis en ervaring met contractering tijdelijke capaciteit voor publieke organisatie(s).
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 20 april 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid