button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Omgevingsmanager energieopwekking
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 27-5-2019, einddatum 30-11-2019, optie tot verlenging 10 x 6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de verkenning naar mogelijkheden van duurzame energieopwekking in een poldergebied is men met spoed op zoek naar een ervaren omgevingsmanager.
Profiel van de opdracht: De complexe opgave in een dynamische omgeving met veel en tegenstrijdige belangen vraagt om één aanspreekpunt in het verkenningsgebied. Een omgevingsmanager die weet wat er in het gebied leeft en speelt, en voelsprieten heeft voor de projectorganisatie en de ambtelijke en bestuurlijke organisaties van de drie partijen. Een omgevingsmanager die zorgt dat alle partijen dezelfde informatie hebben, om ruis te voorkomen. Uitgebreide functiebeschrijving is beschikbaar.
Profiel van de manager: Afgeronde HBO+/WO opleiding. >6 jaar ervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur opgedaan bij overheden en in grote gebiedsontwikkelingen. Aantoonbare en relevante ervaring met strategisch omgevingsmanagement en bestuurlijke processen in complexe situaties. Sterke affiniteit met grootschalige duurzame energieopwekkingsprojecten en gebiedsontwikkelingen. Ervaring met participatieprocessen met bewoners en andere belanghebbenden. Inzicht in en ruime ervaring met projectmatig werken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 3 mei 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid