button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Directeur Stedelijke Ontwikkeling & Economie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-6-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men is op zoek naar een tijdelijke directeur Stedelijke Ontwikkeling & Economie die het bestuur en organisatie ondersteunt bij de uitvoering van enkele lange termijn opgaven.
Profiel van de opdracht: Opdrachtgever voor opgaven o.a. op gebied van project- en gebiedsontwikkeling, duurzame economische ontwikkeling, woningmarkt. Aanstruing managers Wonen/Werken/Verblijven, Investeren/Exploiteren en Opgavesturing. Ambtelijk eindverantwoordelijk voor bestuurlijke realisatie van deze dossiers. Bijdragen aan organisatieontwikkeling zelforganiserend werken. Als WOR-bestuurder verantwoordelijk voor de medezeggenschap binnen het eigen onderdeel.
Profiel van de manager: Academisch werk- en denkniveau, ruimtelijk economisch profiel. Ruime (>7 jaar) en recente werkervaring met management en met gebeidsontwikkeling binnen een grote gemeente en bijbehorende publike-private samenwerking. Affiniteit met organisatieontwikkeling. Stevige persoonlijkheid, gezaghebbend, daadkrachtig, verbondend, zakelijk en resultaatgericht. Ervaring in politiek-bestuurlijke omgevingen. Acteren op participatieve wijze en ervaring met creëren van draagvlak.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interimopdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 25-4-2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid