button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Programmamanager Innovatie in Zuidwest-Nederland.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 3-4 dagen per week.
Plaats/regio: Zuidwest-Nederland
Profiel van het bedrijf: Europese onderneming met aandeelhouders in Belgiƫ en Nederland (culturele verschillen). Relatief complexe organisatie in structuur en stakeholders.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren en begeleiden van de organisatie bij het opzetten van een innovatieprogramma vanuit alle disciplines binnen de organisatie. Je brengt in kaart wat er moet gebeuren op het gebied van; - innovatie van de eigen organisatie en haar medewerkers; - innovatie ten behoeve van klanten; - innovatie in bredere zin (trends, mondiaal, concurrentie). Daarnaast breng je de samenhang in kaart en hoe innnovatie in de organisatie in te bedden.
Profiel van de manager: Bij voorkeur heb je ervaring met innovatie opzetten en borgen in een organisatie. Er vinden immers veel innovaties plaats, maar men weet niet altijd van elkaar wat, wanneer en waar. Je hebt bij voorkeur ervaring, naast technische innovatie, met bijvoorbeeld data en sociale innnovatie. Kunt omgaan met belemmeringen vanuit wetgeving. Je denkt in beelden, minder in tekst.
Opmerkingen: Reacties voorzien van een uurtarief en korte inhoudelijke motivatie worden in behandeling genomen.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid