Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Financial Controller.

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week (afhankelijk van invulling vaste vacature).

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is actief in het ontwikkelen en vermarkten van duurzame energie-oplossingen. Het gaat hier om een nieuwe functie doordat de taken en verantwoordelijkheden van de controller worden gesplitst in business control en financial control.

Profiel van de opdracht: De Financial Controller is een generalist en houdt toezicht op alle financiële processen. Je geeft gevraagd en ongevraagd adviezen aan de CFO en directie en bereidt samen met de CFO, de business controller en het hoofd administratie het financiële beleid voor. Samen met de CFO bewaak je de financiële positie en resultaten van het bedrijf.

Profiel van de manager: -Opzet en werking van de Administratieve Organisatie, inclusief rapportages over het primaire proces; -Verzorgen van de financiële rapportages uit de verschillende administraties (SAP); -Verzorgen van de maandafsluiting van de administraties; -Maken van kostprijscalculaties; -Afstemming inzake de financiële audits, contacten en afstemming met de accountants; -Organiseren van de verslaglegging aan aandeelhouders, KvK, banken, CBS etc; -Tijdig deponeren van benodigde wettelijke documenten.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)