Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim MRP planner gezocht voor project bij onze klant!

Verwachte opdrachtduur: +3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Zwolle

Profiel van het bedrijf: In het team wordt er nauw samengewerkt met customer service en de S&OP planning om een optimaal productieplan te realiseren. Onze klant wil MVO zijn, een integere, duurzame manier van zaken doen met aandacht voor mens milieu, maatschappij en onderneming.

Profiel van de opdracht: Dagelijks draag je bij aan de algemene klanttevredenheid doelstelling van onze relatie (customer intimacy), waarbij je de efficiency en kosten niet uit het oog verliest. Je bent primair verantwoordelijk voor taken binnen het planningsproces. Daarbij vertegenwoordig je de klant binnen de afdeling operations en draag je zorg voor een goede balans tussen klant behoeftes en operationele efficiency.

Profiel van de manager: Accuraat, met toewijding, verantwoordelijk, eerlijk, vermogen om problemen op te lossen, creatief, vooruitdenkend, analytisch vermogen, leggen van verbanden, prioriterend.

Opmerkingen: Voor dit project kunnen we een specialist inkopen voor maximaal 60 euro ex btw.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)