Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Adviseur rechtspositie en arbeidsvoorwaarden

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 4-6 maanden, 18-20 uur per week gemiddeld

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Ter vervanging van een collega tijdens haar zwangerschapsverlof zoekt men bij HR zo spoedig mogelijk voor een periode van 4 tot 6 maanden een Beleidsadviseur/jurist rechtspositie en arbeidsvoorwaarden.

Profiel van de opdracht: Bijdragen aan het lopende project Normalisatie waarin de overgang van ambtenarenrecht naar arbeidsrecht (Wet normalisering rechtspositie ambtenaren) wordt voorbereid. Als juridisch expert deelnemen aan of leiden van implementatieprojecten. Adviseren van leidinggevenden en HR-collega\'s bij arbeidsrechtelijke casuïstiek. Landelijke wet en regelgeving vertalen naar lokaal beleid.Input leveren t.b.v. de onderhandelingen over lokaal beleid.

Profiel van de manager: Relevante afgeronde opleiding op tenminste HBO niveau. WO werk- en denkniveau. Kennis van het arbeidsrecht. Goede adviesvaardigheden, stevig, kritisch, zelfstandig en resultaatgericht werkend, lef, om op creatieve wijze de ruimte binnen te kaders te benutten. Kennis van en ervaring met CAR UWO. Kennis van en ervaring met ambtenarenrecht en WNRA.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting en tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)