Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Een mooie opdracht voor een interim financieel adviseur met een sterke financiële grondslag, waarbij additionele kennis en ervaring op het gebied van juridische en fiscale aspecten vereist is.

Verwachte opdrachtduur: Gemiddeld 2 dagen per week

Plaats/regio: Oosten van het land

Profiel van het bedrijf: Een financiële instelling gericht op duurzame "groene" investeringen.

Profiel van de opdracht: De interim manager heeft een sterk adviserende en meedenkende rol. Hij/zij draagt bij aan het professionaliseren van de organisatie en de opzet van de AO/IC. Hij of zij is het eerste aanspreekpunt naar de controlerende accountants in Nederland en in Duitsland en ziet erop toe dat de financiële administratie adequaat wordt gevoerd. Hij of zij maakt de periodieke financiële analyse, bereidt de financiële rapportage voor. Is het eerste aanspreekpunt voor de bank als het gaat om investeringen.

Profiel van de manager: Relevante ervaring met beleggingsfondsen en recente betrokkenheid bij vergunningstrajecten bij de AFM is een pre. Hetzelfde geldt voor kennis van internationale regelgeving over beleggingsfondsen.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)