Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een internationaal (US listed) bedrijf in Amsterdam Zuidoost zijn wij per direct op zoek naar een ervaren, fulltime, allround Interim financial accountant met ruime internationale accounting ervaring.

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, fulltime, optie verlenging

Plaats/regio: Amsterdam

Profiel van het bedrijf: een internationaal (US listed) bedrijf in Amsterdam Zuidoost

Profiel van de opdracht: EMEA accounting team wat gevestigd is in Engeland tijdelijk ondersteunen. coordineren van de maandafsluiting, oplossien van accounting issues, veel contact met het Shared Service Centre. Je Excel vaardigheden zijn meer dan uitstekend, je beheersing van de Engelse taal nagenoeg vloeiend is, en je hebt kennis van Usgaap en SOX. Door de vele calls en ad-hoc verzoeken is het belangrijk dat je in staat bent om prioriteiten te stellen en verwachtingen te managen.

Profiel van de manager: Afgeronde HBO/ Bachelor opleiding Recente en relevante ervaring in een functie als financial accountant bij een internationaal bedrijf Fulltime beschikbaar voor de komende maanden Ervaring met Oracle of vergelijkbare ERP systemen Uitstekende beheersing van de Engelse taal Uitstekende Excel vaardigheden Kennis van SOX en Usgaap

Opmerkingen: Betreft een fulltime interim positie voor de komende maanden. Uurtariefindicatie voor freelancers is 55 - 60 Euro incl reiskosten, afhankelijk van werkervaring en senioriteit.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)