Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: Interim Adviseur P&O

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 18-2-2019, einddatum 31-8-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Arnhem

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Binnen de afdeling P&O is door een aantal wisselingen behoefte aan ondersteuning op het gebied van P&O advies.

Profiel van de opdracht: Je bent gesprekspartner en coach voor het management. Je adviseert over de huidige en toekomstige personeelsbehoefte, arbeidsvoorwaarden, relevante wet- en regelgeving, wet Poortwachter en je hebt een rol in het werving- en selectieproces. Focus ligt op meerdere taakgebieden, zoals advisering en organisatie-inrichting op het gebied van veranderingen binnen het sociaal domein. Daarnaast ben je tevens verantwoordelijk voor een tweetal projecten.

Profiel van de manager: Relevante HBO-opleiding, met aanvullende opleidingen op het gebied van project- en/of verandermanagement. Minimaal vijf jaar werkervaring als senior adviseur P&O, met ervaring binnen het z.g. sociaal domein. Je hebt sinds 2010 aantoonbaar minimaal vijf jaar werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie en de bijbehorende rechtspositieregelingen.

Opmerkingen: Ben je als HR-professional geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)