Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Projectondersteuner/Secretaresse

Verwachte opdrachtduur: 24-36 uur , minimaal 6 mnd, vanaf half februari

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Ivm grote hoeveelheden werk op de afdeling Projecten is men momenteel op zoek naar een Projectondersteuner die de Projectleiders op de afdeling Vastgoedontwikkelingen kan ondersteunen.

Profiel van de opdracht: Werkzaamheden zullen divers zijn, o.a. afspraken maken, verslagen van projectgroepen, afhandelen facturen, opstellen opdrachtbrieven, organiseren bewonersavonden e.d. De sfeer op de afdeling is erg goed en dynamisch, je kunt hierin goed meegaan.

Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een kandidaat met interim ervaring als projectondersteuner of secretaresse. Gemeentelijke ervaring is geen harde eis. Wel sta je stevig in je schoenen, ben je stressbestendig, pro-actief en durf je tegengas te geven.

Opmerkingen: Reacties graag inclusief tarief en beschikbaarheid.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)