Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht voor ons bedrijf een interim Hoofd Technische Dienst. Ervaring met het aansturen van technische professionals? Duidelijke visie op onderhoud in staat een team verder te ontwikkelen in een groeiende organisatie?

Verwachte opdrachtduur: +/- 6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.

Plaats/regio: Westland

Profiel van het bedrijf: Wij zijn een grote leverancier van groente en fruit.

Profiel van de opdracht: Geeft leiding de team TD en een Werkvoorbereider. Verder verantwoordelijk voor: - de technische staat van het machinepark. Opstellen van contracten met leveranciers en -onderhoudspartijen van technische installaties. Je maakt afdelingsplannen en zorgt voor een onderhoudsstrategie. Draagt zorg voor onderhoudsplanning. Denkt mee over investeringsprojecten. Groeiende organisatie, uitbreiding qua oppervlakte. Denkt mee technologische oplossingen voor nieuwbouw en vormgeving van team.

Profiel van de manager: Een afgeronde MBO of HBO opleiding, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Algemene Operationele Techniek; ruime ervaring als Hoofd TD, bij voorkeur in een technische productie omgeving of in een logistieke omgeving; ervaring met leidinggeven aan een team; goede technische kennis en technisch inzicht; zowel elektrotechnisch als mechanisch; ervaring met het maken van afdelings- en onderhoudsplannen; ervaring met het contracteren van leveranciers en derde partijen.

Opmerkingen: Start per 1/3/19 of 1/4/19

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)