Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: Interim Gedragspsycholoog

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-3-2019, einddatum 1-3-2021, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week

Plaats/regio: Provincie Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, die een schone en prettig leefbare stad ambieert. Er bestaan echter enkele problemen rondom de afvalinzameling. Dat kost tijd en geld en leidt tot irritatie bij bewoners.

Profiel van de opdracht: De gemeente wil aan de slag met de mogelijkheden om het aantal bijplaatsingen te reduceren en scheidingsdoelstelling te halen door, naast goede informatie en communicatie, ook gedragsinterventies in te zetten. Een deel van de bewoners scheidt het afval niet op een juiste manier. Daardoor raken afvalstromen vervuild en is verwerking van het afval lastig. Er is voorts sprake van bijplaatsingen naast de ondergrondse containers.

Profiel van de manager: Je hebt succesvol een WO psychologie gedaan met een Master in gedragswetenschap. Een combinatie met Bedrifjskunde is een pre. Je hebt aantoonbaar een succesvolle interventie locatieaanpak bij een150.000+ gemeente geïmplementeerd. Je bent voorts analytisch, leergierig, kritisch en resultaatgericht.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)