Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Manager Financiën bij een onderwijsinstelling.

Verwachte opdrachtduur: 3 a 4 maanden, gemiddeld 28-32 uur per week.

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Het is een onderwijsinstelling in Noord-Holland voor openbaar primair- en speciaal onderwijs. In totaal bestaat de instelling uit 37 scholen.

Profiel van de opdracht: * Het coördineren, motiveren en aansturen van de vijf medewerkers van de afdeling * Sturen op cultuuraspecten * Sparringspartner voor de directeur bedrijfsvoering * Sparringpartner naar schooldirecteuren; * Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie en het verder verbeteren van de processen * Het mede opstellen, doen uitvoeren, evalueren en bijstellen van de P&C-cyclus volgens de PDCA-cyclus * Het uitvoerend en adviserend betrokken zijn bij de AO/IC

Profiel van de manager: * Afgeronde opleiding Financiën of Bedrijfsvoering (HBO/WO werk- en denkniveau) * ervaring en kennis van de financiën in het Primair Onderwijs of relevante ervaring in de accountancy; *Je beschikt over leidinggevende ervaring *Je hebt ervaring met Lean trajecten; *Je hebt ervaring met cultuur trajecten; *Je kan zakelijkheid en doorpakken combineren met oog voor de menselijke maat; *Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden

Opmerkingen: Arbeidsvoorwaarden Het tarief is € 75 - 85 per uur (incl reiskosten, ex BTW). Procedure Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in word), zien wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk zondag 20 januari 2019, tegemoet. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)