Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Allround Interim directievoerder/toezichthouder (MBO civiele techniek) bij Gemeente in Zuid-Holland. Interesse? Reageren kan tot woensdag 30 jan 12.00 uur

Verwachte opdrachtduur: 24 u/pw. Startdatum: +/- 18 feb. Duur opdracht: 2 jaar. Max uurtarief Euro 60 all in, ex BTW.

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: De functie richt zich op het, op basis van diverse contractvormen (dominant RAW), dagelijks begeleiden en controleren van uitvoering van werken.

Profiel van de opdracht: Er wordt – voor de rol als toezichthouder - gezocht naar een gedreven en flexibele toezichthouder / directievoerder (80/20) die zijn energie haalt uit het begeleiden van de realisatie van projecten in de openbare ruimte. Je komt het team versterken om het uitvoeringsprogramma – gestuurd door de woningbouw in het gebied - te realiseren. Incidenteel vallen de werkzaamheden in de avond, nacht of weekend uren. De variatie in het uitvoeringsprogramma zorgt er voor dat de gevraagde inzet ook varieert.

Profiel van de manager: Uiteraard heb je ruime ervaring in toezichthouden, maar we willen meer. Optreden waar nodig, de verschillende belangen zien en begrijpen. Niet bang aangelegd zijn, maar weloverwogen en proactief. Verder kijken als de waan van de dag. Je vind afspraak is afspraak niet alleen belangrijk, maar je gaat daar ook actief achteraan. Nutsbedrijven en bouwaannemers houd je in het gareel. Je hebt zowel ervaring bij opdrachtgevers als bij opdrachtnemers. De uitdaging zit in de verschillende belangen.

Opmerkingen: De geschikte kandidaat heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding, richting civiele techniek of een vergelijkbare technische richting. Kandidaat heeft aantoonbare relevante werkervaring en kan dit aantonen aan de hand van relevante referenties. We zien je CV graag tegemoet.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)