Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Zeer ervaren Interim projectmanager onderwijs en accommodaties (HBO+, min 10 jr ervaring). Herken jij je in onderstaande profiel, stuur dan je CV (max 5 pag. en 2 referenties). Max uurtarief 90 euro all in.

Verwachte opdrachtduur: 24-36 u/pw, duur: 12 mnd optie tot verlenging. Beschikbaar voor gesprek op do 31 jan in middag.

Plaats/regio: Midden Nederland

Profiel van het bedrijf: Reageren kan tot vrijdag 25 jan 15.00 uur. Gemeente. Als projectleider onderwijshuisvesting en accommodaties ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het integraal huisvestingsplan onderwijs.

Profiel van de opdracht: Je faciliteert en bewaakt de voortgang van nieuwbouw of vergaande renovatie van onderwijsgebouwen waarbij het bouwheerschap bij de schoolbesturen ligt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de planontwikkeling, besluitvorming en uitvoering van de nieuwbouw van scholen en andere maatschappelijke accommodaties die onder bouwheerschap van de gemeente ontwikkeld worden. Je begeleidt de projecten in de oriënterende fase, planfase en realisatiefase.

Profiel van de manager: De vertaling van bestuurlijke adviezen in een projectmatige aanpak; Het (laten) opstellen en bewaken van projectexploitaties en projectplanningen; Zorg voor een efficiënte inzet van mensen en middelen; Het begeleiden van de planvorming van schoolbesturen en andere maatschappelijke partners;Het signaleren en analyseren van knelpunten in projecten en het presenteren van mogelijke oplossingen vanuit een goede risicosturing; Het initiëren en bevorderen van samenwerking met organisaties en partijen.

Opmerkingen: Min 10 jr ervaring in de afgelopen 15 jr met projectmanagement in de ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed; Min 10 jr aantoonbare ervaring in de afgelopen 15 jr met advisering op het gebied van onderwijshuisvesting en accommodatiebeleid; Werkervaring bij min 3 overheden met het opstellen van beleidsvisies op het gebied van onderwijshuisvesting en/of accommodatiebeleid; Min 10 jr werkervaring met directievoering en contractbeheer bij de nieuwbouw of of renovatie van maatschappelijk vastgoed.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)