Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim corporate recruiter.

Verwachte opdrachtduur: Per direct, voor ongeveer 3 maanden, 5 dagen per week.

Plaats/regio: Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Corporate omgeving met zowel commercie, marketing, supporting functions en een productielocatie in Brabant. Bedrijf is actief in FMCG met diverse grote merken.

Profiel van de opdracht: - Uitvoeren van werving- en selectieopdrachen: aantrekken van zowel externe als interne medewerkers; - Opstellen functieprofielen, afstemmen van het recruitmentproces stakeholder management; - Uitwerken van sourcing plannen uit en bepalen van verschillende sourcing methodes;

Profiel van de manager: • Gerichte diploma en +/-5 jaar ervaring in recruitment van diverse functieprofielen Je hebt ervaring als corporate recruiter (harde eis) • Jij slaagt erin om snel en klantgericht contacten te leggen op alle interne niveaus; • Je bent autonoom, kan goed plannen en organiseren. • Je houdt van teamwerk, relativeert gemakkelijk en hebt gevoel voor humor. • Vloeiend in Nederlands en Engels (harde eis). Woonachtig in max 25 km van Rotterdam (harde eis)

Opmerkingen: Graag ontvangen we je cv en marktconform tarief met een korte motivatie. Indien je niet voldoet aan de harde eisen hierboven, is reageren zinloos.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)