Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een middelgrote zakelijke dienstverlener in Amersfoort zijn wij per direct, voor de duur van een aantal maanden op zoek naar een interim salarisadministrateur.

Verwachte opdrachtduur: aantal maanden, 16-24 uur per week

Plaats/regio: Amersfoort

Profiel van het bedrijf: middelgrote zakelijke dienstverlener in Amersfoort

Profiel van de opdracht: In deze functie ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en de verwerking van ongeveer 150 salarisstroken. Tevens verzorg je de loonaangiftes en ben je aanspreekpunt voor de medewerkers omtrent hun salarisstrook. Aanvullend heb je enkele HR taken, zoals het verwerken van ziek- en betermeldingen, gedeeltelijke HR administratie, beheren personeelsdossiers, etc.

Profiel van de manager: Ruime, zelfstandige ervaring in het voeren van een salarisadministratie bij een MKB bedrijf, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening; Per direct beschikbaar voor 16 - 24 uur per week, bij voorkeur voor 24 uur per week Zelfstandig, dienstverlenend kunnen werken Woonachtig in de regio Amersfoort, of een goede verbinding hebben met deze locatie

Opmerkingen: Uurtariefindicatie is € 50,- tot € 55,- per uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)