Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: Interim Strategisch Beleidsjurist

Verwachte opdrachtduur: Start z.s.m., duur 1 jaar, optie tot verlenging 1 jaar, 36 uur per week

Plaats/regio: Noord Holland

Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie. Ondernemers zijn met succes in beroep gegaan tegen beleid bij de Raad van State. Daarna is een moratorium ingesteld voor nieuw beleid, gedoogverklaringen en afwikkeling jur. procedures.

Profiel van de opdracht: Gevraagd en ongevraagd adviseren over juridisch beleid vanuit een multidisciplinaire insteek. Verstrekken van integrale adviezen over complexe juridische aangelegenheden aan de organisatie en de gemeente Amsterdam. Begeleiden van juridische en bestuurlijke procedures. [uitgebreide vacaturetekst beschikbaar]

Profiel van de manager: WO juridisch, relevante richting. Kennis van de Europese Dienstenrichtlijn en Europese regelgeving. Ten minste 5 jaar ervaring met het opstellen of beoordelen van voorgenomen regelgeving bij een gemeente of grote overheidsorganisatie op relevante beleidsthema\'s en met politiek gevoelige dossiers. Ten minste 2 jaar ervaring met vergelijkbare strategische beleidsvraagstukken en bestuurlijke besluitvorming bij een gemeente of grote overheidsorganisatie. Minimaal één referentie beschikbaar.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie, tarief en beschikbaarheid.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)