Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim VTH-regisseur/ Programmamanager bij gemeente

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2024 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 5 maanden Aantal uur pw: 32-36

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Het Gooi met ruim 94.000 inwoners en een netwerkorganisatie met ruim 600 medewerkers.

Profiel van de opdracht: 1. Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van inhoudelijk beleid op het gebied van bouw/milieu/ro. 2. Je draagt zorg voor het vertalen van inhoudelijk beleid op diverse beleidsterreinen naar het VTH-beleid en naar het operationele proces op het Omgevingswet-terrein. 3. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen/actualiseren van het VTH-beleid en alle periodieke rapportages. Daarbij betrek je relevante interne (collega’s, college, raad) en externe stakeholders (inwoners,

Profiel van de manager: uitvoeringsorganisaties zoals de brandweer, gemeenten in de regio, de provincie, de Omgevingsdienst). De beleidsstukken en periodieke rapportages laat je op tijd in het juiste bestuurlijk gremium vaststellen 4. Je bent het centrale aanspreekpunt van de provincie Noord-Holland, die verantwoordelijk is voor het interbestuurlijk toezicht. Eisen: - Kennis van én werkervaring met VTH beleid; - Minimaal 4 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar met de Big8-cyclus VTH (benoem dit duidelijk in het cv).

Opmerkingen: Wensen: - Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van Bestuurskunde, Recht en/of Planologie; - Minimaal 4 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar met vergunningverlening én handhaving op het gebied van de WABO en Omgevingswet; - Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met advisering in een bestuurlijke omgeving. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk 8-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 ref. in Word.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)