Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Senior Beleidsmedewerker Wmo bij gemeente

Verwachte opdrachtduur: Start: mei 2024 Eind: 8 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur pw: 36

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een grote gemeente met ruim 100.000 inwoners. De gemeente is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit concern control en eenheid bureau gemeentesecretaris.

Profiel van de opdracht: Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt op de dagelijkse werkzaamheden rondom het Wmo-beleid en de aansturing van het Wmo-team. Monitoren & evalueren P&C cyclus; Advisering college, wethouder en gemeenteraad; Beleidsontwikkelingen Voorbereiden en voorzitten van beleid/dienstverlening-overleg; Het uitvoeren van de acties voorkomend uit het beleid/dienstverlening-overleg; Voorbereiden en voorzitten van SOK-overleg Wmo; Het uitvoeren van de acties voorkomend uit het SOK-overleg Wmo; Coachen,

Profiel van de manager: begeleiden (w.o. werkvoorraad) Wmo-team. Politieke en omgevingssensitiviteit, co-creatie, resultaatgerichtheid, integraliteit en eigenaarschap zijn de kritieke succesfactoren van deze functie. Eisen: - Een afgeronde opleiding op minimaal WO bachelor niveau; - Minimaal 1 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van WMO in een 100.000+ gemeente; - Beschikbaar per mei 2024 voor tenminste 36 uur per week voor de gehele duur van de opdracht; - Werkervaring in de afgelopen 5 jaar met

Opmerkingen: beleidsontwikkeling binnen een gemeentelijke instelling. Wensen: - Min 5 jaar werkervaring in de afgelopen 8 jaar als projectleider sociaal domein binnen een gemeente; - Min 1 jaar werkervaring in de afgelopen 3 jaar met coördineren/ aansturen van medewerkers binnen het sociaal domein; Min 1 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met Wmo en preventie binnen een gemeente. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk 11-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 ref. in Word.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)