Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: MOOIE OPDRACHT: Wij zijn op zoek naar een ervaren interim Projectleider e-HRM voor een hoger onderwijsinstelling in Zuid-Holland, die bijdraagt aan de verdere digitalisering van HR-processen.

Verwachte opdrachtduur: De opdracht duurt minimaal 6 maanden (24 tot 32 uur per week) met een optie tot verlenging.

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Het betreft een dynamische hoger onderwijsinstelling met verschillende locaties. Je bent onderdeel van de digitale transformatie in een inspirerende omgeving gericht op groei en ontwikkeling van studenten, waar teamwork en werkplezier centraal staan.

Profiel van de opdracht: Als projectleider e-HRM bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het succesvol implementeren en optimaliseren van geselecteerde e-HRM systemen, waaronder HR2day en Connexys. Daarvoor werk je samen met interne stakeholders zoals de HR-afdelingen, IT-teams en externe leveranciers. Zo zorg je voor e-HRM systemen die voldoen aan waar de organisatie en medewerkers om vragen. En draag je bij aan de verdere digitalisering van HR-processen.

Profiel van de manager: Ervaring als allround projectleider voor de implementatie van een nieuw e-HRM-systeem, bekendheid met werken onder architectuur en samenwerken met andere projecten, capaciteit om HRM-processen te vereenvoudigen en aan te passen, vaardigheid in het opstellen van gedragen uitvoeringsplannen, vermogen om personeel efficiënt in te zetten, competentie in het opzetten en leiden van projectorganisaties en werkgroepen, communicatieve vaardigheden voor het creëren van draagvlak en voortgangsrapportages.

Opmerkingen: Het betreft een interim-oplossing (ZZP) voor gemiddeld 24 tot 32 uur per week voor een periode van 6 maanden, met een optie tot verlenging. Het uurtarief van de Projectleider ligt tussen de € 90,- en € 100,- per uur (incl. reiskosten, excl. BTW). Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in Word), zien wij graag uiterlijk dinsdag 7 mei tegemoet. De gesprekken bij ons zijn op 7 en 8 mei. Gesprekken bij de opdrachtgever vinden vanaf maandag 13 mei plaats. Start van de opdracht is zsm.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)