Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Kwartiermaker Communicatie (gemeente)

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 13-5-2024, einddatum 12-9-2024, optie tot verlenging 3 x 4 maanden, 24-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Zwolle

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Kwartiermaker Communicatie die structuur gaat aanbrengen in het team Communicatie en de basis daarvan op orde brengt.

Profiel van de opdracht: Je brengt de behoeften op het gebied van communicatie van verschillende belanghebbenden in kaart. Denk hierbij aan het college, bestuur en medewerkers. Je positioneert het team Communicatie als volwaardige eenheid en helpt dit ook op te bouwen. Samen met de HR adviseur werk je aan het opstellen/herschrijven van de functieprofielen binnen het team. Je maakt samen met betrokkenen een keuze in communicatieprioriteiten.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO of HBO opleiding. Minimaal 5 jaar werkervaring als communicatieprofessional. Minimaal 5 kaar ervaring als leidinggevende aan communicatie professionals in een ambitieuze politiek-bestuurlijke omgeving. Ervaring met het versterken van teams en verandermanagement in een dynamische werkomgeving. Je bent een stevige gesprekspartner, sparringpartner en adviseur voor de directie, B&W en andere betrokkenen. Je weet verbindingen te leggen dwars door de organisatie heen.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 mei 2024.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)