Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim coordinerend manager.

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. Verlenging mogelijk.

Plaats/regio: Midden Nederland

Profiel van het bedrijf: Coordinatie tussen diverse overheidsorganisaties

Profiel van de opdracht: Een gedreven en bevlogen coördinator die graag de samenwerking tussen de contractmanagers laadinfrastructuur in de vier grote steden van Nederland wil bevorderen en ondersteunen, die bijdraagt aan de kennisontwikkeling die nodig is en kan zorgen voor gezamenlijke reactie op ontwikkelingen vanuit de markt of regelgeving.

Profiel van de manager: 1. Kunnen coordineren tussen contract managers & 2.Contract- en assetmanagement. Het goed kunnen combineren van deze twee. Je hebt een WO opleiding, ervaring als contractmanager, ervaring met laadinfrastructuur en bij voorkeur ervaring bij een gemeente. Je bent verbindend, een teamplayer en een goede netwerker.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 8 mei 2024.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)