Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Senior Business Controller (IT Costing)

Verwachte opdrachtduur: Fulltime (40u) of parttime (>24u) invulling waarvan 3 dagen op locatie (regio Amsterdam)

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze klant is een IT bedrijf van een wereldwijde producent (FMCG, retail/ wholesale). Circa 1,5 jaar geleden is de IT afdeling verzelfstandigd en is nu een dochtermaatschappij (BV met een eigen balans en P&L) wat veel veranderd heeft in de administratie.

Profiel van de opdracht: Als Freelance Senior Business Controller heb je ervaring met IT cost control binnen een internationale onderneming. Deze rol is op senior niveau waarbij jij sparringpartner bent van 7 MT-leden in NL (CIO, HR etc), en ook in contact staat met het Japanse hoofdkantoor. Het MT van de BV heeft door deze wijziging momenteel onvoldoende inzicht in de financiƫle stand van zaken en vooruitzichten en derhalve is er behoefte ontstaan aan een senior Business Controller die voor hen inzicht kan genereren.

Profiel van de manager: - HBO+ /WO niveau; - Relevante werkervaring als Senior Business Controller in een internationale/corporate omgeving; - Aantoonbare ervaring met IT Business Control; - Een stevige sparringpartner op C-level; - Vloeiend in Engels; - Kennis van change-vraagstukken op het vlakgebied van budget- en kostenanalyses; - Conceptueel denkend, pragmatisch, zelfstandig en pro-actief; - Kennis van SAP ECC en SAP Cloud is een pre.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)