Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Supervisor Warehouse

Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden, 5 dagen per week.

Plaats/regio: Noord Brabant

Profiel van het bedrijf: De organisatie is een belangrijke distributeur. Ze leveren dagelijks van de fabrikant tot aan de consument. Ze houden voorraad voor een aantal grote bedrijven en distribueren hun goederen vervolgens

Profiel van de opdracht: Als Supervisor Warehouse geef je leiding aan een team van ca. 20-30 medewerkers in het warehouse. Je wordt ondersteund door 1 a 2 Team Coördinatoren per dienst. Samen met je team streef je naar een optimale prestatie om de klant te ontzorgen. Je weet het team te verbinden en stuurt bij waar nodig. Je rapporteert aan de Operations Manager.

Profiel van de manager: • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau; • Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring binnen een logistieke omgeving; • Je hebt een sterk analytisch vermogen en denkt in oplossingen; • Kennis van warehousing en geautomatiseerde informatiesystem is een pre; • Je hebt kennis van de Nederlandse en Engelse taal; • Je bent behendig met MS Office.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)