Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting bij gemeente

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur pw: 32 - 36

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een grotere gemeente met ruim 110.000 inwoners verspreid over 8 kernen en ruim 900 medewerkers. Typerend: adaptief, continu experimenteren en ontwikkelen, samenwerking, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid en veranderingsbereidheid.

Profiel van de opdracht: Je voert beleidstaken uit, zoals het behandelen van onderwijshuisvestingsaanvragen, het toepassen van de onderwijshuisvestingsverordening en overleggen over financiële vraagstukken. In overleg met de schoolbesturen en de collega’s onderwijshuisvesting draag je zorg voor voldoende en adequate huisvesting voor het onderwijs in de gemeente.

Profiel van de manager: Eisen: - Minimaal 4 jaar werkervaring als Beleidsadviseur op het gebied van Huisvesting/Vastgoed bij een gemeentelijke organisatie; - Werkervaring in de afgelopen 3 jaar met onderwijshuisvesting; - Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-bachelor niveau. Wensen: - Minimaal 5 jaar werkervaring als Beleidsadviseur op het gebied van Huisvesting/Vastgoed bij een gemeentelijke organisatie; - Minimaal 3 jaar werkervaring met onderwijshuisvesting; - Werkervaring met financiën binnen een gemeentelijke

Opmerkingen: organisatie; - Werkervaring met het opstellen of actualiseren van een Integraal Huisvestingsplan Onderwijsvoorzieningen (IHP). Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk woensdag 1-5-2024 12.00 uur.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)