Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Financial Controller/Hoofd Administratie.

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.

Plaats/regio: Tiel

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een productieonderneming en is gevestigd in Tiel. De verschillende activiteiten (zoals bijvoorbeeld productie en verhuur) zijn ondergebracht in verschillende entiteiten. De productie vindt op meerdere locaties plaats.

Profiel van de opdracht: De belangrijkste werkzaamheden zijn de volgende: -Verantwoordelijk voor de dagelijkse administratie (debiteuren, crediteuren en bankadministratie) van 8 BV's; -Functionele aansturing van de 2 administrateurs; Uitvoeren van maandelijkse controles, aansluitingen van de diverse tussenrekeningen; -Aanbrengen van structuur en optimaliseren van processen; -Diverse overige en ad hoc werkzaamheden.

Profiel van de manager: -HBO werk- en denkniveau (minimaal afgeronde opleiding MBA, SPD of vergelijkbaar); -Aantoonbare ervaring met het voeren van volledige administraties; -Hands-on en no-nonsens; -Pro-actief; -Affiniteit met IT en Excel (ervaring met PowerAll is een pré).

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)