Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Projectondersteuner, enthousiaste en gedreven professional

Verwachte opdrachtduur: 8 maanden (met optie tot verlenging), 24-32 uur per week

Plaats/regio: Den Haag / hybride

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het adviseren en ontzorgen van de projectleiders van de verschillende programma’s als het gaat om wijze van inkoop (aanbesteding of offerte), het opstellen van functieprofielen, de aanscherping van offertes en de administratieve afhandeling van de contractering. Je maakt daarin een vertaling van de behoefte van de projectleiders en programmamanagers over externe capaciteit naar functieprofielen en inrichting van het team.

Profiel van de manager: Beschikt over een afgeronde HBO opleiding; • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van medewerker bedrijfsvoering, projectondersteuner of soortgelijk. • Aantoonbare werkervaring met gebruik van Exact Synergy of vergelijkbare platforms. Gewense competenties: - Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk - Empathisch - Zorgvuldig - Initiatiefrijk - Gestructureerd

Opmerkingen: Mooie opdracht voor langere periode. Graag ontvangen wij je CV + motivatie + uurtarief. Start opdracht 8 mei 2024 gesprekken vinden 6 mei 2024 plaats.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)