Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Coordinator interim coördinator communicatie overheid

Verwachte opdrachtduur: 8 maanden (optie tot verlenging), 24-32 uur per week

Plaats/regio: Den Haag / hybride

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Als coördinator communicatie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie op het totaal van de communicatie. Je fungeert voor het management als primair aanspreekpunt en stuurt het communicatieteam aan, bestaande uit een contentspecialist, eventorganisator en communicatieadviseurs. Je bewaakt de strategie, de voortgang op de ontwikkeling van het online platform en de vertaling van strategie naar acties. Je schuift regelmatig aan bij het sturingsteam.

Profiel van de manager: Minimaal Afgeronde HBO of WO opleiding, in de richting van communicatie/marketing; • Minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van communicatieadviseur; • Minimaal 3 jaar werkervaring in de rol van communicatieadviseur met het formuleren van beleid, het organiseren van teams en het stroomlijnen van processen; • Minimaal 3 jaar werkervaring in de rol van communicatieadviseur binnen het sociaal domein bij gemeentelijke/rijksoverheden; • Minimaal 5 jaar ervaring met complexe communicatievraagstukken.

Opmerkingen: Mooie opdracht voor langere periode. Graag ontvangen wij je CV + motivatie + uurtarief. Start opdracht 6 mei 2024 gesprekken vinden 1 mei 2024 plaats.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)