Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim manager IT Services ivm ziekte voor een financieel dienstverlener in de omgeving Amsterdam.

Verwachte opdrachtduur: Minimaal 3 maanden, grote kans op verlenging naar 6 maanden

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Pensioenuitvoerder

Profiel van de opdracht: De Manager ICT Services zal rapporteren aan de Chief Operational Officer en zal deel uitmaken van het ICT-managementteam. Deze rol omvat het leiden van een team van ongeveer 35 medewerkers en de verantwoordelijkheid voor de levering en kwaliteit van diensten zoals werkplek- en datalaagbeheer, Servicedesk en Shared IT Services. Het hoofddoel is het creƫren en handhaven van een hoogwaardige ICT-omgeving voor de gebruikersorganisaties binnen onze opdrachtgever, evenals voor het bestuur.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Ervaring binnen financieel dienstverlener Aanzienlijke ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met projectmanagement (PRINCE2) en Agile/scrum. ITIL 4 foundation-certificering. Ruime ervaring in het aansturen van professionals binnen een complexe, klantgerichte organisatie in verandering. Ervaring in verandermanagement. Kennis van service- en leveranciersmanagement in een IT-omgeving. Coachende leiderschapsstijl.

Opmerkingen: De ideale Manager ICT Services is technisch bekwaam en breed onderlegd, en staat bekend als een dienstbare en klantgerichte professional met een heldere visie op ICT-dienstverlening. Deze persoon zoekt actief naar verbinding met collega's, medewerkers en interne klanten. De interimmer is resultaatgericht en compromisloos als het gaat om kwaliteit. Als teamspeler kun je besluitvaardig optreden en je bent bedreven in het navigeren door besluitvormingsprocessen en belangen.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)