Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Functioneel beheerder (belastingen)

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 24 tot 36 uur per week.

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Als specialist richt jij je op het functioneel beheer van de applicaties binnen het cluster financiën met de focus op de softwareapplicatie van GouwIT en aanverwante zaken als dataleveringen voor o.a. de interne organisatie. Je bent primair verantwoordelijk voor het goed en veilig laten functioneren van de gemeentelijke softwareapplicaties rond belastingen, kwijtschelding en bezwaarschriften en het ondersteunen van de medewerkers in het gebruik van de applicatie(s) die hiervoor worden ingezet.

Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als functioneel beheerder binnen het vakgebied van Belastingen en/of GEO WOZ; Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in het lezen, schrijven én uitvoeren van SQL; Aantoonbare kennis van de werkprocessen binnen teams Belastingen, BAG én WOZ (benoem dit duidelijk in het cv.); Aantoonbare kennis van de landelijke voorzieningen Basisregistratie Kadaster (BRK) en Landelijke Voorziening WOZ (benoem dit duidelijk in het cv.);

Opmerkingen: Start: z.s.m. Uren per week: 24 tot 36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden Graag reageren voor 20-5-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)