Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim kwartiermaker dorpsgesprekken (max. € 80/u)

Verwachte opdrachtduur: Van 1-2-2015 tot 1-9-2015 voor 24 tot 28 uur per week met optie op 2 x 5 maanden verlenging.

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Gemeente.

Profiel van de opdracht: Over bepaalde thema\'s zullen Dorpsgesprekken gevoerd gaan worden met de samenleving. De kandidaat die wij zoeken zal vorm gaan geven aan deze Dorpsgesprekken. De werkzaamheden zullen daarbij zowel strategisch adviserend / beleidsmatig van aard zijn, maar soms ook praktisch van aard (de bijeenkomsten moeten ook daadwerkelijk georganiseerd worden). Er zal sprake zijn van contacten op alle niveaus (samenleving, raad, college en breed ambtelijk).

Profiel van de manager: Eisen: 1. relevant WO diploma; 2. kennis door o.a. werkervaring van de spelers en het speelveld (samenleving, raad, college en ambtelijk) in deze gemeente, maar heeft actieve rol of belangen in deze gemeente; 3. ruime werkervaring op het gebied van bestuurlijke, functionele en organisatorische verhoudingen bij gemeenten; 4. uitstekende sociale vaardigheden voor het creëren van draagvlak; 5. beschikbaar voor een intakegesprek op 30 januari.

Opmerkingen: Past u perfect in het profiel, mail dan uw CV en scherpste tarief uiterlijk woensdagochtend 17-1-2015. Geef van elke eis concreet aan waarom u er aan voldoet.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)