Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zoeken voor onze organisatie een interim Sales Manager Buitendienst. Je geeft leiding aan een team van account managers.

Verwachte opdrachtduur: zes maanden, minimaal 4 dagen per week.

Plaats/regio: Midden

Profiel van het bedrijf: Multimedia organisatie. Dagelijks maakt een groot aantal bedrijven gebruik van onze dienstverlening.

Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan een team van 15 account managers binnen de business unit Bouw. Je rapporteert aan de Commercieel Manager. Je inspireert, motiveert en daagt ze uit hun talent om te zetten in prestaties.

Profiel van de manager: Je bent een commerciƫle spits en kan daarbij goed spelverdelen. Je bent een verkoper pur sang. Je weet de prestaties van je team, binnen de door jou gestelde deadlines, tot grote hoogtes te stuwen. Je organisatorische en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en hebt bij voorkeur ervaring binnen het B2B segment.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)